Όροι Χρήσης

Πρωταρχικός σκοπός  της εταιρείας Δ.ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, που εδρεύει στην διεύθυνση Ζαγορίου 1, Ίλιον, 13123, Αθήνα, με τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2620889, ΑΦΜ: 801351346 και ΔΟΥ: Αγ. Αναργύρων  και αρ ΓΕΜΗ: 154924601000 είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του  e-shop : www.terramarket.gr  αλλά και την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις κατά την περιήγησή σας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η αποδοχή των όρων που αναφέρονται κάτωθι καθιστούν υπεύθυνο τον αγοραστή ως προς τη ανάγνωση και την κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται.Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία για τους όρους αποστολής,πληρωμών και εγγύησης το   www.terramarket.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εκτός εάν υπάρξει γραπτή ερώτηση από τον αγοραστή.

Γενικοί Όροι Χρήσης

To www.terramarket.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ως σκοπό την πώληση προιόντων και ειδών για το σπίτι, για hobby και γενικού εμπορίου.

Τιμές προϊόντων

Οι τιμές των προιόντων στο www.terramarket.gr  βρίσκονται κοντά σε κάθε προιόν και σε ευανάγνωστη θέση.Εαν και εφόσον η εταιρεία κρίνει απαραίτητο, οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α (24% ) Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προιόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα και αν τροποποιηθεί η τιμή του προιόντος σε μέλλοντα χρόνο.Σε περίπτωση λάνθασμένης καταχώρησης ως προς την τιμή του προιόντος το www.terramarket.gr,  θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και θα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.

Στο www.terramarket.gr,  έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν η αγορά σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον έχουν συμπληρώσει: Επωνυμία εταιρείας, Αντικείμενο δραστηριότητας, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ.

Τρόποι παραγγελίας

Δικαίωμα παραγγελίας έχουν μόνο ενήλικα άτομα.Σε περίπτωση που τα  στοιχεία που δόθηκαν δεν είναι αληθή το www.terramarket.gr δε φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής του προιόντος.Η παραγγελία ισχύει εφόσον συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην ηλεκτρονική φόρμα παραγγελλίας του www.terramarket.gr. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει απαραιτήτως ο καταναλωτής να διαβάσει, να κατανοήσει και να αποδεχθεί τους όρους χρήσης.Μερική ή και ολική ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας  γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα  το www.terramarket.gr,  με αποστολή email στο [email protected]   την παραλαβή του προιόντος από την εταιρεία courier. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής από και προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier.Σε περίπτωση όπου έχει καταχωρηθεί λανθασμένα κάποιο προιόν ως προς το απόθεμα του προιόντος το www.terramarket.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή ώστε να ακυρωθεί ή τροποποιηθεί η παραγγελία του.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προιόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα καθορίζονται από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία.Οι παραγγελίες δίνονται στο  τμήμα πωλήσεων του www.terramarket.gr  το οποίο είναι υπεύθυνο  για τη διάθεση καθώς και για την αποστολή των προιόντων.Ο αγοραστής οφείλει να ενημερώνεται σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προιόντων που παραγγέλνει. Οποιαδήποτε ενημέρωση εκ μέρους του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η οποία αφορά τεχνικές ή άλλες πληροφορίες γίνεται με κάθε επιφύλαξη.

Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στο www.terramarket.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.terramarket.gr, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική-ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του www.terramarket.gr, ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.terramarket.gr, ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.terramarket.gr, ή και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Αρμοδιότητα Δικαστηρίων

Για την επίλυση διαφορών στη συναλλαγή που γίνεται μεταξύ  www.terramarket.gr,     και του εκάστοτε αγοραστή αρμόδια είναι μόνο τα δικαστήρια Αθηνών και ισχύει η νομοθεσία της Ελλάδος.

Ισχύον Δίκαιο :

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.terramarket.gr,   διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση (Ν. 2251/1994 – Ν. 2472/1997 – Ν.  3471/2006).

Στοιχεία επικοινωνίας με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (Γ.Γ.Κ)

  1. Ταχυδρομικά (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή – Πλ. Κάνιγγος, 10181 Αθήνα)
  2. Με fax (2103253958)
  3. Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected])